Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Alex Blaine | оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
281
Нікнейм адміністратора
Alex Blaine
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
бажаю здоровя. хочу оскаржити покарання а саме warn за non rp. по перше мені цікава причина видачі такого покарання. як я побачив в скарзі на адміна Alex Blaine то обіто описував 2 причина а саме- привязання людини до дверки якої не було, друга- відкривання вогню без IC причини. за відкривання вогню я вказав тайм код де вогонь був відкритий перший зі сторони крайму, а привязання до дверки якої нема це розумію що являється порушенням рп але це порушення є незначним а не так як написали в скарзі "грубим порушенням RP-логіки." бо людина могла бути пристібнута на тому ж самому місці до колеса чи капоту. тому за це я не вважаю що доречно видавати варн, якщо ви вважаєте що це було порушенням і варн був виданий по причині що це повторне порушення нон рп то в мене тоді питання до деяких адмінів які розглядали мої 3 скарги на 1 гравця всі 3 скарги були за 5.28.1 і всі 3 скарги були позитивно розглянути і в всіх трьох скаргах був виданий тільки варн топто мінімальне покарання, хоча я описував що покарання повторне і кидав посилання на дві інших скарги, також мене зацікавило що не так в відигровки жетона який є затверджений губернатором і є в біндері який дається в приклад для скачування в організаціях? також мене цікавить як відносиця відкат до ситуації до скарги? (чесно вже осточортіла ось ця переписка в темі скарги на адміністрацію)
Посилання на докази
https://www.youtube.com/watch?v=t1mmp8mhHQk
Яке покарання оскаржуєте
warn
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Покарання в вигляді варну буде знято, замінене деморганом не буде, також буде видана компенсація за незручності. З адміністратором буде проведено розмову.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі