Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Alex Blaine | Некоректний розгляд скарги та порушення строків розгляду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
Нікнейм адміністратора
Alex Blaine
Ваш статичний ID
33740
Звʼязок з Вами
ds alex.merr
Детальний опис скарги/ситуації
Вважаю рішення адміністратора Alex Blaine по даній ситуації некоректним по відношеню до мене.

У виданому рішенні мені було застосовано покарання за п. 5.4 (DM Car) за пошкодження транспортного засобу гравців після перестрілки.

Разом з тим, звертаю увагу, що мої дії відбувались у рамках тієї ж RP-ситуації, яка не була завершена на момент пошкодження транспортного засобу. Тобто ІС причину СУТТЄВУ я мав.

Зокрема:
  • транспортний засіб використовувався гравцями під час вчинення порушення проти мене
  • взаємодія відбувалась без розриву у часі
  • пошкодження транспортного засобу було логічним продовженням тієї ж ситуації

Таким чином, у моїх діях була IC причина, і вони не є окремим актом безпричинного псування майна поза RP, а відносяться до тієї ж самої події.

У зв’язку з цим вважаю застосування п. 5.4 (DM Car) спірним у даному випадку.

Також звертаю увагу на строки розгляду скарги:
  • Скарга подана: Понеділок 13:30
  • Відповідь надана: Четвер 21:13
Відповідно до правил, скарги мають розглядатися протягом 24 годин, однак фактично розгляд зайняв понад 3 дні, що значно перевищує встановлений термін.

При цьому ситуація була чітко описана та супроводжувалась доказами і таймкодами, що не потребувало додаткового тривалого аналізу.

Вважаю, що:
  • покарання за п. 5.4 (DM Car) було застосовано без повного врахування контексту RP-ситуації
  • у моїх діях була IC причина
  • строки розгляду скарги були порушені

У зв’язку з цим дана ситуація потребує повторного та об’єктивного перегляду. Дякую.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962318-%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D0%B3-1279-30713-2-1-5-4-5-2-5-7.21504/#post-67219
Яке покарання оскаржуєте
5.4 (DM Car)
Некоректне застосування п. 5.4 (DM Car) без урахування IC причини (дії в межах тієї ж RP-ситуації), а також порушення строків розгляду скарги (понад 24 години).

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Вами була досягнута кінцева мета - вбивство гравців, тому стрільба по авто після цього не має жодного RP сенсу, стрільба по колесам могла мати RP логіку, якщо б гравці втікали поранені.
За перегляд скарг в цьому розділі буде проведено розмову з всім складом, хто до них причетний, а також з ГК крайму.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі