Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Skandal

Козак
24 Жов 2025
53
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
29370
Звʼязок з Вами
weedlove88
Детальний опис скарги/ситуації
Я просто смеюсь с данной ситуации, как несчастна людина которая ничего не может даже в игре, Айзен да эт про тебя сладкий! пытается насолить людям в игре, значит разберем ситуацию, какой то чел, с хевиком днем в гетто целит в мою сторону, когда я стою ломаю 100+ обычный карабинов не кому не мешая! после чего он убивает меня ! я достаю свой хевик убиваю его! он у меня ломается, чел юзает само рем и убивает меня и выпадает хевик! где багоюз? Администрация я считаю рассматривает скаргу в 1 сторону, человеку даже не интересно почему там стоял человек с хевиком на вертолете!
вообщем прошу амнистию потому что багоюза сдесь нет!

У МЕНЯ ВСТРЕЧАЕТСЯ ВОПРОС ЧЕЛОВЕК ДМИТ В ГЕТТО В 14;02 С ХЕВИКА ЭТО НОРМА?
ТАЙМКОД 00:50 СЕКУНДА ТИП РАНДОМНОГО ЧЕЛА В СПИНУ УБИВАЕТ!
КАК ВЫ РАССМОТРЕЛИ СКАРГУ БЕЗ ЗВУК ?!
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967416-29370-%D0%91%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%8E%D0%B7.21964/#post-68390
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967416-29370-%D0%91%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%8E%D0%B7.21964/#post-68390
Бан ні за що.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Щодо ДМ то там вже почалось з того, що гравець цілиться в вас, а ви в нього, тому і не видно всієї ситуації. Щодо багоюзу, спачатку у вас дивним способом не випидає хевік, потім після вже випадає. На перший раз покарання буде замінено варном, в подальшому буде блокування, яке не буде амністуватись.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі