Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Akio Meyer прошу вибачення за скоєне вбивство друга прошу зняти бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

danya67

Козак
4 Лют 2026
8
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
31584
Звʼязок з Вами
danilomo1669
Детальний опис скарги/ситуації
Ми з другом бавились і він може підвердити це,а той що сняв і залив жалубу на мене не знав що то мій друг
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967542-%D0%B2%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D0%B7%D0%B7.22278/#post-69301
Яке покарання оскаржуєте
бан за те що я грався з своїм другом.
Добрий день.
Щиро перепрошую за порушення грубих правил сервера. Я усвідомлюю, що реклама була недоречною та порушила встановлені правила. Це була моя помилка, і я не мав наміру створювати проблеми чи шкодити атмосфері спільноти.

Прошу дати мені ще один шанс та розглянути можливість амністії або зняття Пʼятидене блокування. Я зробив висновки зі своєї помилки й гарантую, що подібне більше не повториться. Надалі я уважно дотримуватимусь усіх правил та поводитимусь відповідально.

Мені справді важливо повернутися до серверу, і я буду вдячний за будь-яку можливість виправити ситуацію. замініть бан будьласка на деморган,так як я вбив свого найкращого друга в ігрі ми дурачились якщо потрібно інформація що то мій друг він може підтвердити.
Дякую за увагу та розуміння.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Блокування зніматись не буде.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі