- 17 Гру 2024
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 6067
- Звʼязок з Вами
- shhalopai7415
- Детальний опис скарги/ситуації
- Відбувається яка ситуація. Спершу, мене вбивають біля ПД, поки я чекаю лікарів, мене кафають, піднімають адреналіном і ведуть в КПЗ. За це ще й я отримую ВАРН від адміністратора Danichka Javelin. Добре, відсижую я термін в ДеМоргані. Виходжу, приїзжаю до ПД, там відбувається розмова за багато інших нюансів. Поліція знову мене кафає без оголошення причини, ведуть в КПЗ, де відбувається розмова. Як я зрозумів, мене затримали за образи ПД, добре. ПД дає мені 3 зірки розшуку, замість одної, якщо я не помиляюсь. Після цього я відповідаю на якесь питання "твоя мамаша", без ніяких більше доданих слів, образ чи погроз. Вважаю, це не образа ніяким чином. Адміністратор видає бан за згадку рідних, але я вважаю, що це РП ситуація, і ніяким чином вона не відноситься до згадки. Вважаю бан на 7 днів неправомірним. +це моє перше порушення і єдине. Моя думка - можна було обійтись ВАРНом або не таким довгим баном. Там від 1 до 30 днів. Не вважаю надто грубою помилкою для бану на 7 днів. Ще, попрошу, перегляньте історію моїх порушень, це взагалі перше порушення. Я надіюсь скоротите час перебування в бані або знімете. Дякую!

- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=Sq1NXSpZh3U
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.