Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто "Adolf Navarro з причини 1.32ПДО"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

KoloS

Новий гравець
25 Лис 2025
6
Нікнейм адміністратора
Adolf Navarro
Ваш статичний ID
29873
Звʼязок з Вами
Telegram
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня, я військовий, а саме капітан Збройних Сил України (можу надати докази при потребі), зараз знаходжусь в зоні виконання бойових завдань, відкрив для себе цю гру як повернення до цивільного життя, дуже сподобалося) Суть справ: отримав бан через продаж речей які отримав під час служби в армії (форму) не знав, що її не можна продавати та треба хдавати. Мене не попереджали про те що її потрібно здавати і генерали нічого не казали при звільненні. Дякуючи адміністратору Adolf Navarro гарно це запам`ятаю. Розблокуйте будь ласка, дякую за розуміння, з повагою Колос.
Посилання на докази
Доказів не маю, адмін зробив все по ділу, я винен (через те, що не знав)
Яке покарання оскаржуєте
Блокування до 18.01.2026
Доброго дня, я військовий, а саме капітан Збройних Сил України (можу надати докази при потребі), зараз знаходжусь в зоні виконання бойових завдань, відкрив для себе цю гру як повернення до цивільного життя, дуже сподобалося) Суть справ: отримав бан через продаж речей які отримав під час служби в армії (форму) не знав, що її не можна продавати та треба хдавати. Мене не попереджали про те що її потрібно здавати і генерали нічого не казали при звільненні. Дякуючи адміністратору Adolf Navarro гарно це запам`ятаю. Розблокуйте будь ласка, дякую за розуміння, з повагою Колос.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Можете продовжити гру. Будьте більш уважні до правил в майбутньому.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі