- 25 Лис 2025
- 6
- Нікнейм адміністратора
- Adolf Navarro
- Ваш статичний ID
- 29873
- Звʼязок з Вами
- Telegram
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня, я військовий, а саме капітан Збройних Сил України (можу надати докази при потребі), зараз знаходжусь в зоні виконання бойових завдань, відкрив для себе цю гру як повернення до цивільного життя, дуже сподобалося) Суть справ: отримав бан через продаж речей які отримав під час служби в армії (форму) не знав, що її не можна продавати та треба хдавати. Мене не попереджали про те що її потрібно здавати і генерали нічого не казали при звільненні. Дякуючи адміністратору Adolf Navarro гарно це запам`ятаю. Розблокуйте будь ласка, дякую за розуміння, з повагою Колос.
- Посилання на докази
- Доказів не маю, адмін зробив все по ділу, я винен (через те, що не знав)
- Яке покарання оскаржуєте
- Блокування до 18.01.2026
Доброго дня, я військовий, а саме капітан Збройних Сил України (можу надати докази при потребі), зараз знаходжусь в зоні виконання бойових завдань, відкрив для себе цю гру як повернення до цивільного життя, дуже сподобалося) Суть справ: отримав бан через продаж речей які отримав під час служби в армії (форму) не знав, що її не можна продавати та треба хдавати. Мене не попереджали про те що її потрібно здавати і генерали нічого не казали при звільненні. Дякуючи адміністратору Adolf Navarro гарно це запам`ятаю. Розблокуйте будь ласка, дякую за розуміння, з повагою Колос.