- 11 Жов 2024
- 24
- Нікнейм адміністратора
- Adolf
- Ваш статичний ID
- 248
- Звʼязок з Вами
- @kotromaniv | francogiudice
- Детальний опис скарги/ситуації
- Ситуація насправді дуже банальна та прсота. Я дуже сильно хотів собів бугаті широн, і мені вирішили його подарувати. Але так як у людини не було парко місць на основному акаунті - ми це все зробили через її твінк.
Я дуже сильно перепрошую за доставлений дискомфорт адміністрації - про те, ми ніяких забороених дій не зробили. Лише передали подарунок через твінк - тому що це мав бути для мене сюприз тому я і не купляв одразу на бу машину. Всі комісії - були сплачені, та дій щоб обманути когось чи саму систему не було здійснено. Всі кошти які проходили у цьому були поверенні на основний акаунт #883 людини яка дарувала мені автомобіль. І ніяких махінацій ми не здійснювали. Просто дуже по дурному склалися обставини, за що ми перепрошуємо.
більш детальний опис проблеми:
Ксюша - Tessa Maccalister #883 - вказав для того щоб в тексті було все зрозуміло.
Я дуже сильно хотів собі широн, і Ксюша вчора мені його подарувала. Ми ніяк не здійснили махінацію через твінки, ми нічого не старалися приховати, чи якось ввести адміністрацію в блудження.
Ксюша придбала цю автівку на свій твінк акаунт, тому що на основі не було слотів, і дала мені з основного акаунта гроші на мінімалку.
Після чого продала мені машину безпосередньо вже на мій акаунт.
Всі комісії були сплачені, нікого не було обмануто і відповідно все було зроблено акуратно.
Всі гроші Ксюша повернула собі назад на основний акаунт, щоб не було махінацій а нас блокнули.
- Ситуація насправді дуже банальна та прсота. Я дуже сильно хотів собів бугаті широн, і мені вирішили його подарувати. Але так як у людини не було парко місць на основному акаунті - ми це все зробили через її твінк.
- Посилання на докази
- https://imgpile.com/p/tEJDUz6
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан - 31 день
- Нікнейм адміністратора: Adolf
- Особистий нікнейм / статичне ід: Kevin Maccalister | 248
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @kotromaniv | francogiudice
- Суть скарги: Описав нижче.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgpile.com/p/tEJDUz6
- Дата видачі покарання: 18.04.2026