- 30 Жов 2025
- 22
- Нікнейм адміністратора
- Adolf
- Ваш статичний ID
- 27703
- Звʼязок з Вами
- ds: anho.ly
- Детальний опис скарги/ситуації
- Було видано покарання у вигляді бану на 7 днів, хоча за дане порушення передбачено мінімальний термін - 5 днів, або хардбан до 7 днів.
1. зазначу, що аналогічний термін покарання отримували гравці, які грали ВСки проти інших сімей, тому вважаю застосований до мене термін покарання - несправедливий.
2. на твінку, якого лише вчора було додано до союзної фами, для тесту, я провела не більше 20 хвилин і жодним чином не вплинула негативно на геймплей інших гравців.
3. за 500 годин гри на сервері я маю лише 2 активних покарання, при тому, що активно беру участь у грі в різних фракціях.
4. написала адміністратору, чому мені докинули 2 додаткових дні від мінімального покарання враховуючи всі ці фактори, на прохання пояснити у відповідь отримала: "Бо так я вирішив", що розцінюю як прояв волюнтаризму без жодної аргументації та без урахування обставин ситуації.
З покаранням я погоджуюсь, але прошу, враховуючи всі фактори, зменшити термін до мінімального 5 днів бана, або вже хардбан на менший термін.
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/vsHwG0i
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.18. Заборонено мати одного персонажа в одній сім’ї, а іншого - в іншій на одному обліковому записі. | Ban 5-14 днів / HardBan 1-7 днів.
Оскарження терміну покарання