Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Sakura Merssi

Козак
2 Січ 2025
99
Хотів би запропонувати трохи переглянути характеристики Acvon Marin DB12На сервері їх залишилося зовсім небагато — наскільки я знаю, їх 14 штук. Свого часу ця машина коштувала дуже багато карбованців і зараз фактично є ексклюзивним автомобілем, який мають далеко не всі.Проблема в тому, що зараз на ній практично ніхто не їздить. Машина виглядає дуже красиво й сама по собі є статусною, але для повсякденної їзди вона досить некомфортна: слабка динаміка та не найкраще управління.Я не пропоную робити з неї якусь імбу чи піднімати максимальну швидкість до 540+ км/год. Навпаки, її максимальної швидкості в районі 470–500 км/год цілком достатньо.Хотілося б лише трохи покращити:• керованість;• розгін/динаміку;• можливо, трохи стабільність автомобіля на високій швидкості.Тобто не робити машину найшвидшою на сервері, а просто зробити її приємнішою та комфортнішою для їзди.Думаю, це могло б повернути інтерес до Acvon Marin DB12, тому що зараз багато власників просто не використовують її через незручність у керуванні. При цьому сама машина залишається рідкісною та ексклюзивною.​

Угорі