- 5 Тра 2025
- 32
- Нікнейм адміністратора: Oleksii Bezsonov
- Особистий нікнейм / статичне ід: Stason Blood 16731
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dc seksqq
- Суть скарги: Пишу з проханням про амністію. Я отримав 3 варни, через що отримав бан на 7 днів. Повністю визнаю свої порушення та розумію, що правила створені для підтримки порядку на сервері.Прошу розглянути можливість пом’якшення або скорочення мого покарання, тому що дуже хочу повернутися до гри, щоб пограти і оглянути нове оновлення, яке вийде цієї суботи. Готовий дотримуватися всіх правил. Дуже хочу оглянути новий івент як тільки він вийде або хоча б на наступний день. Я признаю свою вину і я прошу зняти бан або пом'якшити покарання я дуже хочу продовжити грати на найкращому проекті дякую за розуміння і сподіваюся на другий шанс.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): ось по цій скарзі: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4281-16731-dm.12569/#post-40599
- Дата видачі покарання: відповів адміністратор 00:12 22.10.2025 а коли видав точного часу не знаю я проснувся зайшов в гта вже був бан за 3 варна