Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Aмністія Mao Osamu 33725

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bulka

Козак
26 Бер 2026
32
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
33725
Звʼязок з Вами
bul0chkka
Детальний опис скарги/ситуації
Добрий день, шановна адміністраціє Ukraine GTA.Хочу щиро вибачитися за свою поведінку та образи на адресу проєкту. Я розумію, що своїми словами порушила правила сервера та проявила неповагу до проєкту й адміністрації. Просто на ді мною літав один адмімінстратор і вічно кидав мене в мут за те, що видавлюю голос я вже писала скаргу на нього і мене головний адмін писала , що вони наче розібрались , але той адмін всерівно літав і мутив, а я жінка у якої місячні гормони грають туди сюди взбісилась .
Я визнаю свою провину і не хочу виправдовувати свої дії емоціями чи будь-якими іншими обставинами. Розумію, що бан був наслідком моєї поведінки, і ставлюся до покарання з розумінням.
Я дійсно шкодую про те, що сталося. Ukraine GTA мені подобається, і я хотіла б повернутися на проєкт та надалі дотримуватися правил. Клянусь такого не повториться, стою на колінах) Але голос давити буду(
Прошу адміністрацію дати мені ще один шанс. Обіцяю зробити висновки зі своєї поведінки та більше не допускати подібного.
тикДякую за розгляд моєї апеляції та за ваш час. 🙏💜
Посилання на докази
https://drive.google.com/file/d/1T8rq6U1-kxEN1-nIhDhIqggLInXtfi-3/view?usp=sharing
Яке покарання оскаржуєте
бан
хих

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Подайте амністію в розділ "Амністії перманентного блокування" - посилання.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі