- 26 Бер 2026
- 32
- Нікнейм адміністратора
- -
- Ваш статичний ID
- 33725
- Звʼязок з Вами
- bul0chkka
- Детальний опис скарги/ситуації
- Добрий день, шановна адміністраціє Ukraine GTA.Хочу щиро вибачитися за свою поведінку та образи на адресу проєкту. Я розумію, що своїми словами порушила правила сервера та проявила неповагу до проєкту й адміністрації. Просто на ді мною літав один адмімінстратор і вічно кидав мене в мут за те, що видавлюю голос я вже писала скаргу на нього і мене головний адмін писала , що вони наче розібрались , але той адмін всерівно літав і мутив, а я жінка у якої місячні гормони грають туди сюди взбісилась .
Я визнаю свою провину і не хочу виправдовувати свої дії емоціями чи будь-якими іншими обставинами. Розумію, що бан був наслідком моєї поведінки, і ставлюся до покарання з розумінням.
Я дійсно шкодую про те, що сталося. Ukraine GTA мені подобається, і я хотіла б повернутися на проєкт та надалі дотримуватися правил. Клянусь такого не повториться, стою на колінах) Але голос давити буду(
Прошу адміністрацію дати мені ще один шанс. Обіцяю зробити висновки зі своєї поведінки та більше не допускати подібного.
тикДякую за розгляд моєї апеляції та за ваш час.

- Посилання на докази
- https://drive.google.com/file/d/1T8rq6U1-kxEN1-nIhDhIqggLInXtfi-3/view?usp=sharing
- Яке покарання оскаржуєте
- бан
хих