- 25 Лип 2025
- 22
- Нікнейм адміністратора
- 1. EDWARD
- Ваш статичний ID
- 2. Maksim Hunter 19962
- Звʼязок з Вами
- 3. DISKORT: maksim.hunter
- Детальний опис скарги/ситуації
- 4.доброго вечора я щиро вибачаюсь тещо я багато чого лишнього про админа я просто дуже забомбив и мене забанили Petmanent ban а зараз я дуже хочу грати в юкрейн гта 5 я без нього не можу жити и я так билше так ньколи не буду дайте один шанс я дуже вас прошу бо кроми UKRAINE GTA 5 не маэ лутшого проэкта и дуже хочу грати на UKRAINE GTA 5 я билше так не коли не буду будласка дайте один шанс я дуже прошу будласка розбаните
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/NdvVkqc
- Яке покарання оскаржуєте
- 6. не помню
1. EDWARD
2. Maksim Hunter 19962
3. DISKORT: maksim.hunter
4.доброго вечора я щиро вибачаюсь тещо я багато чого лишнього про админа я просто дуже забомбив и мене забанили Petmanent ban а зараз я дуже хочу грати в юкрейн гта 5 я без нього не можу жити и я так билше так ньколи не буду дайте один шанс я дуже вас прошу бо кроми UKRAINE GTA 5 не маэ лутшого проэкта и дуже хочу грати на UKRAINE GTA 5 я билше так не коли не буду будласка дайте один шанс я дуже прошу будласка розбаните
5. ФОТО ПОКАРАНЯ
6. не помню
2. Maksim Hunter 19962
3. DISKORT: maksim.hunter
4.доброго вечора я щиро вибачаюсь тещо я багато чого лишнього про админа я просто дуже забомбив и мене забанили Petmanent ban а зараз я дуже хочу грати в юкрейн гта 5 я без нього не можу жити и я так билше так ньколи не буду дайте один шанс я дуже вас прошу бо кроми UKRAINE GTA 5 не маэ лутшого проэкта и дуже хочу грати на UKRAINE GTA 5 я билше так не коли не буду будласка дайте один шанс я дуже прошу будласка розбаните
5. ФОТО ПОКАРАНЯ
6. не помню