Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 995 | Lead LSPD | Неадекват NonRP.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mike Petrushka

Сержант
19 Чер 2025
15
Нікнейм гравця
Thomas Angelo
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Mike Petrushka
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Discord - _renewall_
Суть скарги
Сьогодні сталася неприємна ситуація в холі LSPD. Я перебував у приміщенні та спілкувався зі своїми давніми знайомими. Під час розмови до мене підійшов співробітник LSPD та почав висувати вимогу зняти маску. Одразу зазначу, що особисто проти даного офіцера я нічого не маю, однак через його дуже юний голос мені було складно зрозуміти, що саме він говорить. Більше того, вимога була озвучена нечітко, через що я не зміг одразу правильно сприйняти її зміст.

На мою думку, пану Куратору варто розглянути питання щодо встановлення мінімального вікового обмеження для вступу до правоохоронних органів. Причина полягає не в особистій неприязні до конкретного гравця, а в тому, що співробітник правоохоронних органів повинен викликати відповідний авторитет та повагу під час виконання службових обов'язків. Коли ж вимоги озвучуються людиною, голос якої нагадує дитячий, це негативно впливає як на атмосферу Role Play, так і на сприйняття самої фракції.

Після того як виникло непорозуміння між мною та офіцером, у ситуацію втрутився лідер LSPD Thomas Angelo. Замість того щоб спокійно розібратися в обставинах та врегулювати ситуацію в рамках Role Play процесу, він почав звертатися до мене у грубій та неприпустимій формі. Зокрема, прозвучала фраза на кшталт: «Ти шо не поняв, маску зніми». Через те, що я дійсно не до кінця зрозумів попередню вимогу, я відповів: «Шо?».

Після цього поведінка лідера, на мою думку, повністю вийшла за межі адекватної Role Play взаємодії. На відеозаписі чітко чути, як він дозволяє собі висловлювання на зразок: «Та ти шо, в вуши долбишся?». Надалі мене було закуто в кайданки та виведено з холу, після чого на мою адресу продовжили лунати образливі висловлювання. Окремо хочу звернути увагу на те, що в ході цієї ситуації були задіяні згадки про моїх рідних, зокрема висловлювання на кшталт: «Хто таких рождає». Вважаю подібні слова абсолютно неприпустимими для будь-якого гравця, а тим більше для лідера державної фракції.

Лідер фракції є обличчям свого колективу та повинен демонструвати приклад адекватної поведінки, стриманості та дотримання правил серверу. Натомість у даній ситуації я побачив грубе спілкування, неповагу до гравця та ознаки NonRP поведінки. Вважаю, що подібні дії негативно впливають на репутацію фракції та загальний рівень Role Play на сервері.

Зі свого боку зазначу, що протягом усієї ситуації я не вчиняв жодних провокаційних дій, не порушував Role Play процес та не намагався конфліктувати зі співробітниками LSPD. Я лише перебував у холі та спілкувався зі знайомими. Саме тому прошу адміністрацію уважно розглянути дану ситуацію, ознайомитися з наданими доказами та надати об'єктивну оцінку діям співробітника та лідера LSPD.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
24.06.2026. Таймкоди - 0:40 і до кінця відкату.
.

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
176
Вітаю, шановний гравцю!

Надайте повний відкат з самого початку ситуації протягом 24 годин.

Mike Petrushka

Сержант
19 Чер 2025
15

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
176
Ознайомившись з вашим відеодоказом, виношу свій вердикт:
Гравець 39115 чітко і зрозуміло надав вам першу законну вимогу щоб зняти маску.
Натомість з вашого боку вимога була проігнорована, а у відповідь на неї було заявлено про нерозуміння слів гравця зі статичним айді 39115, що не звільняє від обов’язку її виконання.
Хочу зазначити що будь-який гравець може знаходитись в організації незалежно від віку і він має відчувати себе на рівні з іншими.

Окремо зазначаю, що дії працівників Government будуть передані на розгляд куратору фракції.

Гравець 6377 отримує -20 балів за порушення від лідера та сувору догану.
Куратора буде повідомлено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі