Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 992 | Видача ЗЧС Lead BCSD / Vlad Brest.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Montaro Bloodthorn

Шановний гравець
13 Гру 2024
52
Нікнейм гравця
Vlad Brest
Статичний ID гравця
10639
Ваш нікнейм
Montaro Bloodthorn
Ваш статичний ID
4884
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
montar000
Суть скарги
Отримав ЗЧС всих фракцій за те що роз'язав внутрішній конфлікт та не зберігав субординацію, на доказах що зазнечені в моїй скразі, видно що я поводився адекватно до керівного складу звертався на ви, без погроз, без негативу, без образ та іншого. Я конструктивно спитав у людини яка займає керівну посаду декілька питань і добавив свою думку, а саме: Хто заборонив виїхжати в соло патруль? Сказав що люди на керівних посадах мають бути кваліфакованіше а ніж співробітники нижче за званням та посадою і висловив свою думку що кадет має більше розуміння, а цей співробітник.
На мою думку максимальне покарання яке тут можна застосувати в цьому випадку це тільки - ЧС - організації або звільнення але це також має бути грубим порушенням з моєї сторони.
Як що людина не може зтягувати обов'язки своєї посади та має меньше розуміння то це її проблеми, я просто висловив свою точку зору, яка не заборонена ніяк, за це не мають права давати покарання у вигляді ЗЧС.
Як казала одна велика людина "Як що ми на великих посадах - це не означає що ми умні".
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
20/06/2026
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Vlad Brest
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 10639
  3. Ваш нікнейм: Montaro Bloodthorn
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4884
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): montar000
  6. Суть скарги: Отримав ЗЧС всих фракцій за те що роз'язав внутрішній конфлікт та не зберігав субординацію, на доказах що зазнечені в моїй скразі, видно що я поводився адекватно до керівного складу звертався на ви, без погроз, без негативу, без образ та іншого. Я конструктивно спитав у людини яка займає керівну посаду декілька питань і добавив свою думку, а саме: Хто заборонив виїхжати в соло патруль? Сказав що люди на керівних посадах мають бути кваліфакованіше а ніж співробітники нижче за званням та посадою і висловив свою думку що кадет має більше розуміння, а цей співробітник.
    На мою думку максимальне покарання яке тут можна застосувати в цьому випадку це тільки - ЧС - організації або звільнення але це також має бути грубим порушенням з моєї сторони.
    Як що людина не може зтягувати обов'язки своєї посади та має меньше розуміння то це її проблеми, я просто висловив свою точку зору, яка не заборонена ніяк, за це не мають права давати покарання у вигляді ЗЧС.
    Як казала одна "велика людина" - "Як що ми на великих посадах - це не означає що ми умні".
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): [докази]
  8. Дата та таймкод порушення: 20.06.2026

Kaia Swarovski

Куратор
14 Гру 2024
168
Вітаю шановний гравець!

Скарга на розгляді, очікуйте на відповідь ГК STATE.

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,101
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Чорний список видано правомірно. Ми непідтримує розпал конфліктів, а влаштовувати балаган і з'ясовувати стосунки в робочому чаті організації не є нормою. Для цього існують інші канали комунікації, а подібна поведінка деструктивно впливає на роботу всього складу.

Якщо у вас є обґрунтовані претензії щодо рівня знань чи дій старшого складу, можете звернутися до куратора фракції для подальшого розгляду ситуації. Наразі жодних порушень зі сторони лідера невиявлено, його дії повністю відповідають регламенту.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі