Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 964 / МДМ | MG | Образи - 42141

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tessa Maccalister

Sleepy Butterfly🦋
5 Гру 2024
45
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
42141
Ваш нікнейм
Tessa Maccalister
Ваш статичний ID
883
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
senukiii
Суть скарги
Я їхала в лікарню і побачила, що по моїх людях відкрили вогонь. Хотіла вийти з машини, щоб допомогти їм, але держструктури (гос) почали стріляти по нас без жодної причини.

І саме той гравець (його статік вказаний у скарзі) зробив МДМ. Ба більше, після того, як я померла і з'явилася в лікарні, він підійшов і почав мене ображати.

І хто тут після цього МГшить? Я чи він? Людина мало того, що заДМила, так ще й переносить ігровий конфлікт в ООС-образи в лікарні.​
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
Відео до 2х хв.
.

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
188
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#248 отримує покарання у вигляді:
4.2. Текстовий та голосовий чат є виключно IC (In-Character) чатом, в якому заборонено будь-яке спілкування на OOC (Out-of-Character) теми. | Mute 15
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 60

#42141 отримує покарання у вигляді:
4.2. Текстовий та голосовий чат є виключно IC (In-Character) чатом, в якому заборонено будь-яке спілкування на OOC (Out-of-Character) теми. | Mute 15
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 60

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі