Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 96 I LSPD I №4747 Egor Proshaev I NRP cop + Leave RP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rhaenys Rise

Куратор LSPD / BCSD
2 Гру 2024
9
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Egor Proshaev
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 4747
  3. Ваш нікнейм: Rhaenys Rise
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 435
  5. Суть скарги: просто катаючись по карті, ми, нікого не чіпаючи, були зупинені гравцем №4747, який перебуває в державній організації (він так і не представився, хоча повинен був це зробити), дав "законну вимогу", хоча вимога була такою ж "законною", як і його знання правил сервера та державних організацій. Після такої вимоги він, на цей раз, вже порушив законку, але зараз не про це.
    Почав стріляти з тазера, щоб витягнути людину з машини, хоча це вже явно порушення з його боку.

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban / HardBan 3-30 днів. - кафнув + взяв в залом зі зброєю в руках.

Вийшовши з авто, я в свою чергу хотіла поцікавитись тим, що він робить. Дана особа, ніяк не представившись, надів на мене кайданки, пішла стадія затримання. Але по дуже дивній для мене причині. Після цього, я кинула відігровку в /do, в якій власне запитала, в якому відділі перебуває людина, позаду мене стояча. Прикріпляю правило в загальних правилах:

5.10. Втеча від RP | WARN / HardBan 3-6 днів.
    Примітка: вихід з гри, втеча у воду/в інтер’єр/в Green Zone, ігнорування відігравань (в /do тощо.) зі згадкою гравця через динамічний ID.
    Виняток: згода обох сторін.

Ігнорував він мене 4 рази, ну всяке може бути, подумала я, не побачив і так далі, написала в репорт, проте мені так і ніхто не відписав і ніхто не подивився за ситуацією.
    Наступне, що сталось - він вилучив при первинці зброю, хоча не мав права це робити (знову ж таки законка)
    Після цього нас просто вбив чітак, шкода, що РП процес перервався, хотілося б, що він довів усе до кінця, адвокат не був запрошений, телефонного дзвінка не було
    Також хочу зазначити, що дана особа порушила

1.25. Працівникам державних структур заборонено проводити патрулювання без напарника.| Попередження / Догана / Звільнення
    Людина, яка під'їхала пізніше не може являтись його напарником.

6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/YFPbYUKLKDA (На відкаті уся ситуація, тому вказання таймкодів я вважаю недоцільним)
  7. Дата та таймкод порушення: 19.02.2025

Останнє редагування:

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Egor Proshaev [4747] порушив загальні правила серверу, а саме:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин
5.10. Втеча від RP | WARN
Примітка: вихід з гри, втеча у воду/в інтер’єр/в Green Zone, ігнорування відігравань (в /do тощо.) зі згадкою гравця через динамічний ID.
Виняток: згода обох сторін.

Також данний гравець порушив правила державних організацій, а саме:

1.25. Працівникам державних структур заборонено проводити патрулювання без напарника.| Звільнення

Гравця буде звільнено з фракції. Стосовно адміністрації, яка не прослідкувала за данною ситуцією, приносимо вибачення з нашої сторони. Також, хотів би вам повідомити, що гравця, який використовував стороннє програмне забезпечення було заблоковано перманентним блокуванням.

Приємної гри та відмінного настрою на UKRAINE GTA 5.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі