- 13 Гру 2024
- 9
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 14760, 28055
- Ваш нікнейм
- Arseniy Toretto
- Ваш статичний ID
- 4218
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- -
- Суть скарги
- Підїхав до співробітника вказати на порушення ДК. під час цього гравець зі статіком 14760 почав стріляти в мене тайзером зза керма авто. потім продовжував. далі гравець з статіком 28055 Просто ДМ без ніякої для того ІС причини.
А також хочу наголосити на правилі з Загальні правила державних організацій яке діє для офіцера #31392 а саме: 1.8. Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій. | Попередження / Догана / Звільнення
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 06.06.2026 13:30. тайм код: 01:10 (тайзер 14760), 01:36 (ДМ з 28055)
Підїхав до співробітника вказати на порушення ДК. під час цього гравець зі статіком 14760 почав стріляти в мене тайзером зза керма авто. потім продовжував. далі гравець з статіком 28055 Просто ДМ без ніякої для того ІС причини.
А також хочу наголосити на правилі з Загальні правила державних організацій яке діє для офіцера #31392 а саме: 1.8. Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій. | Попередження / Догана / Звільнення
Останнє редагування: