- 9 Гру 2024
- 11
- Нікнейм гравця
- Demian Humanis
- Статичний ID гравця
- 19144
- Ваш нікнейм
- Misha Lydomanenko
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- DS: crimea777
- Суть скарги
- Я виконував свої службові обовязки, як ні з того ні з чого мене звільнив ШЕФ ЛСПД без причин та слідста, ніяких ордерів постанов суду,підстав і тому подібного для цього в нього не було, в мене наразі залишилось держ майно в інвентарі яке в мене ніхто не вилучив
Таймкод 3:28
- Я виконував свої службові обовязки, як ні з того ні з чого мене звільнив ШЕФ ЛСПД без причин та слідста, ніяких ордерів постанов суду,підстав і тому подібного для цього в нього не було, в мене наразі залишилось держ майно в інвентарі яке в мене ніхто не вилучив
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 29.05.2026
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Demian Humanis
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 19144
- Ваш нікнейм: Misha Lydomanenko
- Ваш статичний (незмінний) ID: #25195
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DS: crimea777
- Суть скарги: Я виконував свої службові обовязки, як ні з того ні з чого мене звільнив ШЕФ ЛСПД без причин та слідста, ніяких ордерів постанов суду,підстав і тому подібного для цього в нього не було, в мене наразі залишилось держ майно в інвентарі яке в мене ніхто не вилучив. Також він навіть не заповнив кадровий аудит(може вже заповнив але на момент написання він був не заповнений)
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/_BieRD8uKiE
- Дата та таймкод порушення: 29.05.2026
Таймкод 3:28.