Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 922 \ Злив-Погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Soulles

Козак
7 Січ 2026
9
Нікнейм гравця
невідомо
Статичний ID гравця
32933 , 38399
Ваш нікнейм
Soulles Monk
Ваш статичний ID
31021
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
tropika0983
Суть скарги
Вітаю.
На невідомого представника державної структури, а також звернути увагу на можливий злив моїх особистих даних співробітницею лікарні.
Ситуація відбувалася в центральній лікарні у неробочий час. Одна з дівчат знаходилася біля місця видачі пігулок та передавала пігулку людям .Після цього співробітниця лікарні яка знаходиться у відпустці зробила їй зауваження на рахунок видачі пігулок .
Після цього я закінчив зміну та вийшов на вулицю, де продовжив слухати розмову невідомого. У цей момент він заявив, що зателефонує мені в Telegram. Згодом стало відомо, що цей чоловік є представником державної структури так як закував мене перед цим в наручники прямо в лікарні без вагомої причини , однак він не представився та не пояснив причину своїх дій.
Мій Telegram є особистою та конфіденційною інформацією, яка доступна лише у внутрішньому чаті працівників лікарні, де перебуває співробітниця Вікторія.
У зв’язку з цим у мене є підстави вважати, що Вікторія могла передати мої особисті контактні дані третій особі без мого дозволу для подальших погроз та тиску .
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
15.05.2026
.

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#25139 отримує покарання у вигляді:
4.6. Будь-які образи | Mute 30

#31021 отримує покарання у вигляді:

#32933 отримує покарання у вигляді:
5.3. “DB” - DriveBy | Demorgan 60

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі