Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 908 | Kristina Yakuza | 20751 | 1.8 ПДО + ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Eliot Hart

Отаман
17 Бер 2026
12
Нікнейм гравця
Kristina Yakuza
Статичний ID гравця
20751
Ваш нікнейм
Eliot Hart
Ваш статичний ID
35767
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Discord stas3822
Суть скарги
Ми патрулювали місто та заїхали на авторинок, щоб пошукати людей, які перебувають у федеральному розшуку. До нас під’їхали люди, які почали нас ображати. Ми не вступали з ними в конфлікт і намагалися бути тактовними.

Далі ці люди почали чинити дивні дії — залазити на авто. Я вирішив уникнути ситуації та поїхати звідти. Образи продовжились, і дівчина сіла в авто. На відкаті видно, що ці люди вчинили порушення правил, серед яких ДБ. Я вирішив від’їхати та висадити людину з авто на парковці або в іншому місці. Жодних незаконних дій ні я, ні мій напарник вчиняти не збиралися.

Те, що говорить мій напарник, — це не дія, а лише припущення, хоча, на мою думку, така поведінка є неприпустимою.

Далі нам висловили погрозу життю, і це стало причиною відкрити вогонь по цих людях, оскільки це була пряма загроза співробітникам. Нам вдалося нейтралізувати одного. Після цього дівчина вбила мого напарника пострілом у спину і мене згодом — застосувавши “Heavy Sniper”.

З цією дівчиною конфлікту не було, оскільки її ніхто не затримував — вона сама сіла в авто. Також пізніше стало відомо, що ця людина є працівником БЦСД, що можна розцінювати як співпрацю з краймом. Вбивати інших працівників державних структур. Це вже не мені судити, скарга залишається на розгляд адміністрації.

Інші особи висловили погрозу життю співробітникам ФІБ, перебуваючи у співвідношенні 2 проти 2. Це можна розцінювати як ПГ, оскільки 1 працівник ФІБ у повному обмундируванні прирівнюється до 2 нападників згідно з ПДО. Для реальної загрози життю необхідно щонайменше 4 особи.

Здається, всі факти виклав.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
06.05.2026 00.00 - образи, 0.40 - ДБ 1.32 - погроза життю співробітників ФІБ 2.22 - убила напарника, 2.28 - убила мене
.

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#30469 отримує покарання у вигляді:
5.5. "PG" - Powergaming | Demorgan 90
5.1. “NRP” - NonRP | Demorgan 60

#29499 отримує покарання у вигляді:
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car | Demorgan 30
5.2. “DM” - DeathMatch | Demorgan 90

#20751 отримує покарання у вигляді:
5.2.3. Заборонено навмисно вбивати співробітників державних структур без ІС-причини. | WARN

1.8. ПДО | Звільнення

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі