Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

lyshevskyi

Будь-які дії мають свої наслідки
22 Жов 2024
44
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомо
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 8888
  3. Ваш нікнейм: Oleh Lyshevskyi
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 8236
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку: @lyshevskyi
  6. Суть скарги: Під час візиту до Головного управління BCSD я, як законослухняний громадянин, припаркував свій транспортний засіб у призначеній для цього зоні — паркінгу для відвідувачів. Через присутність сторонніх перешкод під час паркування випадково торкнувся кількох співробітників, що сталося без умислу, агресії чи порушення правил RP.
    Шериф BCSD, не представившись, не пред’явивши службове посвідчення, не пояснивши причину дій, без попередження надів на мене кайданки, порушивши тим самим базові принципи службової процедури (ст. 2.1 Внутрішнього Регламенту BCSD та загальні норми RP). Далі, демонструючи відкриту зневагу до протоколу, він запропонував іншим офіцерам “провести дії” з моїм персонажем — що є нічим іншим, як приниженням RP-достоїнства громадянина та службовою комедією, недопустимою в структурі.

Найбільш цинічним порушенням стало те, що після зняття кайданок, цей же офіцер наніс мені смертельний удар ножем, що завершилось смертю персонажа в зеленій зоні та відсутністю жодного обґрунтованого RP-контексту для застосування смертельної сили.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): «Перегляд»
  8. Дата та таймкод порушення: 20.07.2025 | 1:44

Dіn Viego

Козак
16 Гру 2024
53
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу
Виношу вердикт: лідер отримає покарання у вигляді мінус лідерські бали

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі