Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
Нікнейм гравця
Andrii Depresive
Статичний ID гравця
19967
Ваш нікнейм
Ihor Fedot
Ваш статичний ID
14457
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
fedot7777
Суть скарги
Суть скарги:
Даний гравець, перебуваючи у фракції LSPD, виписав мені штраф у розмірі 120000, проте повністю проігнорував Role Play процес.

А саме:
- Не було жодної RP-відігровки через /me або /do під час оформлення штрафу
- Мені не було передано копію штрафу в руки (по РП, як я цього просив)
- Весь процес відбувався без будь-якої взаємодії в RP-чаті

З моєї сторони була спроба взаємодіяти по RP, проте гравець повністю ігнорував базові правила Role Play.

Вважаю це грубим порушенням правил (NonRP Cop), оскільки гравець виконує дії, які повинні супроводжуватись RP-відігровкою, але не робить цього.
Прошу також розглянути можливість повернення коштів у розмірі 120000, оскільки штраф був виписаний з порушенням RP процесу
Доказ порушення з боку іншого гравця
https://youtu.be/Mpt0oqmTOHo
Таймкод: 6:50
Дата та таймкод порушення
24.04.2026 02:57
Andrii Depresive | 19967 | NonRP Cop / Відсутність RP-процесу при виписці штрафу

Останнє редагування:

Baskov

Шановний гравець
18 Лип 2025
138
Питання таке як інвалід їздить на машині і в кінці відео виходить з машини?👨‍🦽

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Andrii Depresive | 19967 | NonRP Cop / Відсутність RP-процесу при виписці штрафу
Рп було відігровано у войс правилами прописано що відігровка РП не обовʼязково в чат я відіграв рп що заповнив протокол та передав це на ситуація

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Питання таке як інвалід їздить на машині і в кінці відео виходить з машини?👨‍🦽
також зочу ще додати я просто замітив в чаті потім коли виписав штраф що у людини немає 2 ніг і він їзде на авто аби я це побачив до того як уїхав то вже була би інша розмова тож тута нема порушень з мого боку рп було відіграно але не в чат а у голосовий чат це не є порушенням з втручанням адміністрації

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Також хочу ще додати що штраф був повністю відіграний у рамках RP: я озвучив діставання блокнота, внесення даних, суму штрафу та статтю, після чого передав громадянину. Вся взаємодія відбувалась у IC voice-форматі. Гравець отримав повну RP інформацію та мав можливість реагувати. Порушення правил RP з мого боку відсутнє, оскільки дія була виконана в RP-процесі.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Я спокійно можу оскаржити дане покарання якщо воно буде видано бо на відео добре чути як я відігравав рп у войс

Lirika Li

Куратор
14 Гру 2024
111
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу та відкат, виношу вердикт:

Гравець 14457 отримує покарання згідно пункту 5.23. Не допускається упереджене перетягування RP у свою користь. | Demorgan 30 хвилин.
Гравець 19967 проговорював відкриття планшету, введення в базу даних, виписування штрафу, але гравець не відіграв передачу штрафу в руки. Отримує покарання за пунктом 5.1. ЗП “NRP” - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин.

Розглянто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі