Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 75 І LSPD| id:854|Порушення Правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Egor Karver

Новий гравець
4 Лют 2025
4
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Тільки Id
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 854
  3. Ваш нікнейм:Egor Karver
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:12016
  5. Суть скарги:Я втаранився їм в бампер, тому що вони дали резко по тормозам, я проїжджаю пару метрів мене затримує два екіпажа просять вийти з машини за законим тренуванням, я питаю яким? відповідь ноль потім він мені сказав причина 4.12 незаконне носіння бронежилету його на мені (немає) і бахнули тайзером, та зброї в машині не видно. Порушення РП
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/siW6aXJUfkc?si=F1XRG6bPGxtHOqbe
  7. Дата та таймкод порушення:03:02:2025 23:42

Myxa196

Козак
19 Гру 2024
101
Был куратор лспд обсуждали же ситуацию, что у тебя не видно, но когда ты открыл инвентарь у тебя одет бронижелет и на наших откатах видно бронежилет, тем более договорились и никто не дал тебе розыск за бронижелет 4.12, только 4.13, 4.7, 7.1 что было уже выявленно в последствии задержания. Ты же в игре вызывал администратора сам и тебе все обьяснили, откаты сравнили, зачем ты сейчас обманываешь администрацию? Прикреляю откат, где ты вызвал администратора при том что стоишь с оружием (4.13) и в бронижелете (4.13) , 4.7 - за отказ выходить с машины, 7.1 - нелегальные вещества при обыске.

Останнє редагування:

Mateo Martinez

Козак
12 Гру 2024
45
Вітаю Вас шановний гравець.
Розглянувши Вашу скаргу можу сказати наступне:​

Вчора Я особисто спостерігав за данною ситуацією, конкретно у Вас був візуальний баг і саме Ви не бачили бронежилет. Також в дискорді ви самі показали відкат де функціонально бронежилет був вдягнений на вашого персонажа.

OOC порушень з боку працівників не помітив.

Відмовлено, зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі