- 7 Жов 2025
- 36
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 14652
- Ваш нікнейм
- Hanori barrington
- Ваш статичний ID
- 26570
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds hanori1
- Суть скарги
- Закафав лспдшнік проводить лспдшнік проц дії залітає цей тіп з барбосом і тупо тулить по мені і по госніку тим самим порушуючи правило:
5.6. "SK" - Spawn Kill - стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди, вбивство на місці появи/базування певної групи осіб, людини чи організації. | WARN / Ban 2-5 днів / Hardban 2-7 днів.
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
Залив саме основне до того як госнік завів мене в кабінет все норм було потім вони появились
- Доказ порушення з боку іншого гравця
0406
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 06.04.2026
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 14652
- Ваш нікнейм: Hanori Barrington
- Ваш статичний (незмінний) ID: 26570
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): hanori1
- Суть скарги: Закафав лспдшнік проводить лспдшнік проц дії залітає цей тіп з барбосом і тупо тулить по мені і по госніку тим самим порушуючи правило:
5.6. "SK" - Spawn Kill - стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди, вбивство на місці появи/базування певної групи осіб, людини чи організації. | WARN / Ban 2-5 днів / Hardban 2-7 днів.
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
Залив саме основне до того як госнік завів мене в кабінет все норм було потім вони появились - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тиць на мене
- Дата та таймкод порушення: 06.04.2026