Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Fluffy Yakuza

Козак
8 Січ 2026
5
Нікнейм гравця
18714
Статичний ID гравця
18714
Ваш нікнейм
Fluffy Yakuza
Ваш статичний ID
453
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
fluffypuzz (ds)
Суть скарги
  1. Відбувся файт. Після чого підбіг данний персонаж та почав висловлюватися, мене реанімували та я пішов поспілкуватися з персонажом, в свою чергу він дістав зброю та нокнув мене без причини. Це являється ДМом.
Доказ порушення з боку іншого гравця
-
Дата та таймкод порушення
08.01.2026 22:12
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 18714
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 18714
  3. Ваш нікнейм: Fluffy Yakuza
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 453
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fluffypuzz (DS)
  6. Суть скарги: Відбувся файт. Після чого підбіг данний персонаж та почав висловлюватися, мене реанімували та я пішов поспілкуватися з персонажом, в свою чергу він дістав зброю та нокнув мене без причини. Це являється ДМом.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/XrceYIqkUSo (все відео)
  8. Дата та таймкод порушення: 08.01.2026 22:12

Edwin Grave

Козак
26 Тра 2025
56
Виношу вердикт:

Гравець 18714 порушив такі правила:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи.

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.

Отримує покарання:
Warn
Mute 60 хвилин

Гравець 463 порушив такі правила:

4.15. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість").

Отримує покарання:
Mute 15 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі