Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 656 | ДМ+ДБ+5.28.1 ЗПП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Thomas_Angelo

Отаман
15 Гру 2024
160
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
2560
Ваш нікнейм
Thomas Angelo
Ваш статичний ID
6377
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
magagelik (DS)
Суть скарги
Стою на радаре, вижу едет автобус, даю ему штраф за привышение, он таранит барьеры и я спрашую что ты делаешь, он отвечает что то типо ( а ты мне ничего не зделаешь ) потом я говорю что ему нужно в ЕМС провериться и показую пальцем где это на что игрок обижаеться и начинает ДБ-шть и сразу уехал, я это посчитал как напад на Спивробитныка и открыл огонь по колесам, после чего я продолжил работать и через секунд 30 по мне прилетают залпы пулями, ну и он меня убил.
Итог: Игрок обиделся на штраф после чего начал таранить барьеры а потом еще и меня, после чего я стрелял по колесам потом он вернулся и убил меня. Нарушив такие правила как:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.
5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.
| WARN / Ban 1–14 днів
Пояснення: заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. Якщо хочете допомогти комусь уникнути затримання, і у вас достатньо людей для уникнення PG, ви можете під загрозою зброї змусити поліцейських відпустити гравця.
Виняток: поставка медикаментів чи боєприпасів, рейд на крайм організації, інші масові ІС процеси, де напад є логічним.

P.S ( я уже за**бался заливать жалобы но просто надоело уже потому что меня убивают на радарах и я не могу вернуться на то место и продолжить работать 15 минут потому что это будет РК, прошу наказать игрока может другие посмотрят и перестанут это делать, ) ( Кстате для тех хто думает что мне будет лень заливать: За 3 Дня откинули по моим жалобам 5 игроков 3х - баном от 5 до 10 дней а двух варном, по этому мне не лень заливать и призываю игроков не мешать работать потому что робота на радарах это тоже своего рода фарм денег, прошу войти в положение) На этом у меня все, спасибо!
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
08.01.2026 Тайм коды - Начало видео Даю штраф потом таран огрождения потом ДБ меня: 1:15 - Начинает тулить по мне и убивает, дальше можете смотреть на свое усмотрение
-

Mariia Gromova

Активний гравець
7 Лис 2024
563
Вітаю !

Переношу скаргу у відповідний розділ. Очікуйте розгляду.

Edwin Grave

Козак
26 Тра 2025
56
Виношу вердикт:

Гравець 2560 порушив такі пункти правил:

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються.

5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом.

4.2. Текстовий та голосовий чат є виключно IC (In-Character) чатом, в якому заборонено будь-яке спілкування на OOC (Out-of-Character) теми.

5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.

Гравець отримає покарання у вигляді:
Demorgan 120 хвилин
BAN 5 днів
Mute 20 хвилин

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі