Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nikitka Fatchenko

UG | Testing Team
9 Жов 2024
5
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомий
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: ID 646
  3. Ваш нікнейм: Adrian Miller
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 240
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): - Відмовляюся надавати таку інформацію!
  6. Суть скарги:
    Вітаю!
    Сьогодні трапилася неприємна ситуація. Гравець зі статичним ID 646 підійшов до мене та почав махати ножем — його дії загрожували моєму життю! Тому були прийняті наступні дії (оборонятися).

На відеодоказах видно, що мені не вдалося зберегти життя — він влучив мені в серце. Після цього гравець обікрав мене на 1500 доларів, виконавши NonRP-дію.

Прошу покарати гравця згідно з правилами проєкту UKRAINE GTA5, п. 5.2, п. 5.1.
    Також зверніть увагу на попередню тему, у якій гравець стикнувся з подібною ситуацією з цим самим гравцем - тик і ще одна тема - тик . У цих темах гравець зі статичним ID 646 продовжує зловживати правилами проєкту!

Тому прошу, шановна адміністрація,
    покарати гравця згідно з п. 5.24:
    «Забороняється зловживати порушеннями правил сервера, згідно з рішенням Головної Адміністрації.»

Пропоноване покарання: WARN / Ban 3–10 днів / HardBan 15 днів, оскільки цей гравець заважає іншим гравцям розвиватися на проєкті.
    На жаль, саме через таких "унікальних" людей гравці залишають наш сервер.

7. Доказ порушення(скріншот/відео): https://youtu.be/NzrN1x3drX0
  8. Дата та таймкод порушення: 23.05.2025 18:26

9 Жов 2024
174
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт!

Подайте скаргу щоб було чути ваш мікрофон та в загальному звук гри!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі