Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 634 | Апеляція на показання за NR

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sintipay

Новий гравець
24 Жов 2025
8
Нікнейм гравця
Arsen Williams
Статичний ID гравця
25265
Ваш нікнейм
Sintipay Nikon
Ваш статичний ID
23048
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
дс\тг Sintipay
Суть скарги
Мені було видано покарання за NR. Прошу переглянути рішення з урахуванням обставин.

Я рухався на авторинок, який є зеленою зоною. По дорозі в мене першим врізався державний співробітник, після чого він без пояснення причини почав погоню та пробив колесо моєму автомобілю.
Після аварії, під час розвороту, я випадково зачепив його автомобіль. Це не було навмисним NR — зіткнення сталося через хаотичну ситуацію після першого удару.
Держслужбовець почав погоню, не пояснивши причин, через що ситуація далі розвивалася випадково, а не навмисно з мого боку. Я доїхав до авторинку, де знаходиться зелена зона, а державний співробітник вимагав вийти з авто без законних підстав. Через відсутність пояснення причин я не виходив з автомобіля.
Я не порушував RP навмисно і не намагався уникати взаємодії. Вважаю, що в цій ситуації NR відсутній, бо всі зіткнення та дії сталися випадково та були обумовлені діями іншого гравця.
Докази https://www.youtube.com/watch?v=PgiEUcvY5Uk

Прошу адміністрацію врахувати описані обставини та переглянути або пом’якшити покарання.
Доказ порушення з боку іншого гравця
невідомо
Дата та таймкод порушення
дата 03.01.2026 тайм код 1:40
Анеляція

Adolf

Family
Головний Куратор
26 Кві 2025
253
Вітаю!
Розглянувши ваше звернення , виношу наступний вердикт :

Не побачив порушення збоку поліцейського.
Також покарання не отримуєте ви, бо за це вже вас покарали вот у цій скарзі. *жмяк*

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі