Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 628 | Затримання без підстави

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Misha_ Baryga

Козак
24 Лип 2025
27
Нікнейм гравця
13255
Статичний ID гравця
Denis Proshaev
Ваш нікнейм
Misha Baryga
Ваш статичний ID
17449
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Ds: mihanya0654
Суть скарги
Мене затримали без рпричини
Доказ порушення з боку іншого гравця
Немаю
Дата та таймкод порушення
29.12.2025 23;53
Я проїжджав повз пост, у мене закінчився бензин. Мене заправили. Після цього працівники ФІБ сказали, що забирають мої автомобілі, посилаючись на якусь статтю. Я запитав, з якого часу ФІБ працює по ДК, якщо вони завжди працювали по КК. Після цього один із них почав звертатися до мене на «ти», без субординації.

Мені сказали вийти з машини. Я запитав, на якій підставі. Я натиснув F, на відео видно відкат, після чого вийшов з автомобіля та передав паспорт. Після цього мене закували в кайданки та сказали, що це за непокору.

Пізніше приїхав адвокат. Працівники ФІБ поїхали в ДС і, як виглядало, домовилися з ним. Адвокат сміявся та сказав, що пояснить, як треба все робити.

Я вимагав медика. У відповідь мені сказали: «Може ще подушку і плед?». Я відповів іронічно, після чого мені сказали: «Я тобі зараз ікру відкладу», що є ненормальним.

У підсумку мені дали три статті: 12.5, 4.7, 3.12 КК. https://studio.youtube.com/video/NcH_S9wx7oo/edit

Adolf

Family
Головний Куратор
26 Кві 2025
253
Вітаю!
Ваше відео недоступне, створіть повторну тему і зробіть загальнодоступний доступ.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі