Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stratos

Козак
25 Гру 2025
13
Нікнейм гравця
Artem Ukrainer
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Maks Krivonis
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
@Compiktech
Суть скарги
Я спілкувався з паном Ноксом в тг по проблемі з конкурсом. Як закінчив дивлюся в грі поліцейський відходить від моєї автівки. Я вийшов, спитав в чому справа, показав документи. Поліцейський сказав що я порушую правила, автівка стоїть на тротуарі і мене кафнув бо в мене не сплачені штрафи за трюкам, хоча я їх сплачую, було 11 залишилось 6. Посадив в автівку, і через декілька секунд в мене вирубається комп, через сильний перепад не витримав ДЖБ і я не міг зайти в гру, після ребуту, чорне вікно при запуску RAGEMP. Писав адміну з цього приводу. Зміг зайти через 30-40 хвилин. Бачу сижу в деморгані на 30 хв. Ну думаю добре невеликий срок, відсижу. Потім пограв ще години півтори вийшов з гри. І коли зайшов знову опинився в деморгані на 5 годин. Типу я дав кюху. А я взагалі такою фігнею не страждаю.

Я як новачок що ніколи не грав в гта, розбираюся в грі, тільки фармлю, не застрелив за весь час гри жодної людини, маю законослухняність 100, отримую п'ять з половиною годин деморгану за зупинку на тротуарі, бо зупинився, так як мені пан Noxx написав в телеграм. Ню любі спроби пояснити ситуацію, поліцейський прикидається глухим, ігнорить мої пояснення. В моєму розумінні це BAD COP.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Доказів не маю, відкат не писав
Дата та таймкод порушення
27.12.2025 12:08
Вітаю! Допоможіть з неприємною ситуацією.

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Вітаю.

Ви були покарані по скаргі без орг. №5022.
Якщо ви не згідні з покаранням можете залишити скаргу на адміністратора який розглядав скаргу.
З боку держ. службовця з ваших слів не бачу порушень, має повне право затримувати вас якщо у вас 3+ не сплаченних штрафи.

Розглянуто.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі