Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 62 І LSPD, BCSD, GOV | Serhii Pavlucci | масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mIrA4522

Козак
27 Гру 2024
8
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Teador_Greenvitch
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 7634, 5997, 8260
  3. Ваш нікнейм: Serhii Pavlucci
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 1742
  5. Суть скарги: біг з людиною в заломі та зі зброєю в руках, стрільба з людиною в заломі, биття прикладом з людиною в заломі, розмова в ноці, образа
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/3WlefATGYZM
  7. Дата та таймкод порушення: 19.01.2024
#5997, #7634 0:07-2:14 - біг з людиною в заломі та зі зброєю в руках, стрільба з людиною в заломі, биття прикладом з людиною в заломі
#8260 1:00 - розмова в ноці
#5997 1:00 - розмова в ноці, образа
#8260 2:49 - образа

Останнє редагування:

GazloAvtomat

Козак
23 Гру 2024
17
Дак как не можешь если ты вписал статик когда там не было нарушения

Lee_Long

Козак
20 Гру 2024
34
Вітаю, чому ви так образилися ми вас нормально перемогли по ІС
1. можливості сервера надали різний темп ходи (Функционал), такщо я не біг :)
2. чому ви почали тулити на сходинках. образилися бо другу кинули WARN. Ну ладно всяке буває
3. висрав в ноці вибачаюся! це було лишнє
Подивіться з моєї сторони на вашу поведінку як гравців, а не ІС персонажів на моєму відео добре видно вашу гру, мою гру. Да я висрав вибачаюся :).
ТИЦЬ-(відео)
P.S Наглядний приклад щоб добавити Green Zone на усіх будівлях держ структур правда!

GazloAvtomat

Козак
23 Гру 2024
17
вот и правильно что ты на них тоже закинул респект и увожуха

mIrA4522

Козак
27 Гру 2024
8
Вітаю, чому ви так образилися ми вас нормально перемогли по ІС
1. можливості сервера надали різний темп ходи (Функционал), такщо я не біг :)
2. чому ви почали тулити на сходинках. образилися бо другу кинули WARN. Ну ладно всяке буває
3. висрав в ноці вибачаюся! це було лишнє
Подивіться з моєї сторони на вашу поведінку як гравців, а не ІС персонажів на моєму відео добре видно вашу гру, мою гру. Да я висрав вибачаюся :).
ТИЦЬ-(відео)
P.S Наглядний приклад щоб добавити Green Zone на усіх будівлях держ структур правда!
Кого ви перемогли?? Якщо ви забули, то з авто в якому я був стрільбу вела лише одна люди, яку, до речі, не затримали. Коли авто зупинилось, я вийшов, щоб покинути небезпечну зону зі стріляниною, але "доблесні" співробітники BCSD і GOV затримали мене і водія, який також не вів вогонь...

1. Навіть на вашому відкаті видно як ви ходите, а як бігаєте, особливо на моменті 0:47-0:51. Але я лише написав свої припущення, а вирішевати Адміністрації.
2. Тулити почали через те, що набридло ваше тотальне беззаконня. Як я і писав раніше, ви закафали двох людей, які не вели вогонь. Та і взагалі, набридло що ви лежите в кущах біля лікарні і кафаєте першого хто вийде в броніку, без попереджень і всього іншого, їздите на власнолу транспорті, щоб не зрозуміло було хто ви і чого приїхали... До речі, пане Lee Long, ви вже забули, як декількома днями раніше ви кафали мене за маску біля лікарні?? Підстави для затримання не зрозумілі, мені не вдалось знайти в законодавчій бази пунктів, які забороняють носити маску. До того ж при беззаконі, яке було вами влаштовано, ви втратили мою маску, вартістю близько 70000$. Маску не повернули, збитки не компенсували...
Образ не має, WARN було отримано як раз за тул на сходинках. І на мою думку, наша сторона отримала покарання, а ваша ні, тому за рекомендацією Адміністрації написав скаргу.

Lee_Long

Козак
20 Гру 2024
34
Добро! Аби Адміністратор при перевірці переглянув обидві сторони на вашій скарзі
Це наш контент нам це подобається.

Mateo Martinez

Козак
12 Гру 2024
45
Вітаю Вас шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу можу сказати наступне:

Гравець #9386 отримає покарання у вигляді ban на 7 днів та warn за порушення:
1) 5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.
2) 5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 30-120 хвилин / WARN
3) 5.2.2. "MDM" - Mass DeathMatch - Заборонено масове вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по трьох і більше гравцях без вагомої IC причини. | WARN / Ban 5-30 днів.
4) 5.8. "TK" - Team Kill - навмисне заподіювати шкоду, вбивство гравців/союзників, які знаходяться з вами в одній організації/сім'ї. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 1-3 днів.

Гравець #8260 отримає покарння покарання у вигляді jail на 60 хвилин та mute на 120 хвилин за порушення:
1) 5.6. "RK" - Revenge Kill - Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або завдання шкоди здоров'ю гравцю у помсту за вашу загибель (КД 15 хвилин). | Demorgan 30-90 хвилин при повторному порушені WARN.
2) 4.7. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 30-60 хвилин / Ban 1-5 днів.
3) 4.16. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 15-30 хвилин.
4) 5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.

Гравць #7634 отримає покарання у вигляді jail на 60 хвилин за порушення:
1) 5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban / HardBan 3-30 днів.

Гравець #10336 отримає warn за порушення:
1) 5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.
2) 5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 30-120 хвилин / WARN

Гравець #5997 отримає покарання у вигляді mute на 90 хвилин за порушення:
1) 4.16. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 15-30 хвилин.
2) 4.7. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 30-60 хвилин / Ban 1-5 днів.

Розглянуто, зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі