- 12 Жов 2025
- 49
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 13379
- Ваш нікнейм
- Arkadiy Dolmatov
- Ваш статичний ID
- 25878
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- @mak7_kl
- Суть скарги
- Під час руху на автобусі гравець номер 30790 почав навмисно пошкоджувати мій транспортний засіб, створюючи реальну та безпосередню загрозу моєму життю. З якою саме метою було здійснено напад - мені невідомо. У зв’язку з цим я був змушений ліквідувати загрозу. Після цього гравець номер 13379, який обіймає посаду Генерального прокурора, почав навмисно здійснювати наїзди на мене транспортним засобом, чим порушив пункт 5.3 “DB” (DriveBy) - цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом.Крім того, надалі він використав тайзер, перебуваючи за кермом транспортного засобу, що є грубим порушенням одразу кількох правил, а саме:5.1 “NRP” (NonRP) - поведінка, що не відповідає правилам RolePlay;5.14 - заборона ведення вогню з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці.Після зазначених дій гравець вийшов з автомобіля та вбив мене з важкої снайперської гвинтівки, чим порушив пункт 5.2 “DM” (DeathMatch) - умисне вбивство без IC-причини та IC-діалогу.Окремо вважаю за необхідне звернути увагу на грубе порушення RolePlay-логіки: вбивство було скоєно поблизу поліцейської дільниці, у зоні відеоспостереження, при цьому співробітники поліції жодним чином не відреагували на подію та не надали першої медичної допомоги. У реальних умовах подібні дії з боку Генерального прокурора є неможливими та абсурдними.У зв’язку з викладеним, прошу притягнути гравця №13379 до відповідальності відповідно до чинних правил сервера. На мою думку, доцільним та справедливим покаранням у даній ситуації є WARN.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 13.12.2025 тайм код 0:30
в