Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 604 Зрив вербування медіа-партнера від BCSD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roy Balford

Отаман
24 Січ 2025
128
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
-
Ваш нікнейм
Roy Balford
Ваш статичний ID
12568
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
di_rektor_interneta
Суть скарги
Почнемо з того, що під час мого призначення на посаду лідера FIB з адміністрацією було обговорено те, що ми будемо проводити вербування в лави FIB. Мною особисто була перейнята система з іншого проекту, де це дуже цікаво і гарно працює - отримав добро на це. Через проблеми зі світлом майже у всього керівного складу - ніяк не виходило реалізувати наші плани та продемонструвати те, що ми хочемо впровадити на постійній основі. На попередніх вихідних я дізнався, що є медіа-партнер проекту "Юрій Макротов" та мені прийшла ідея - зробити вербування демонстративно під час стріму. Я знайшов контакт медіа-партнера та запропонував йому зробити це під час стріму, контент отримують всі: медіа-партнер, його глядачі, фракція FIB та фракція BCSD. Ми з ним поспілкувались в текстовому форматі на цю тему та прийшло до того, що людина подумає над тим вступати чи не вступати до фракції, але такий конент є цікавим для всіх, саме тому підібрали момент коли у медіа-партнера йшов стрім, а в мене - ініціатора, було світло.

Я збираю свій особовий склад та пояснюю, що зараз буде відбуватися, викликаю через рацію департаменту на зв`язок - офіс Шерифа та параллельно його попереджаю, про те, що буде відбуватися та як треба відрагувати, щоб не зруйнувати запланований захід.

Для проведення заходу - мною було вигадано фіктивну підозру та постанову ОГП для правдоподібності ситуації, яку я зачитав перед початком вербування Юрія.

Після того, як на Юрія Кротова були одягнені кайданки - ми особовим складом FIB вирушили на офіс, щоб продовжити проводити заплановане, поки людина в грі і веде стрім. Але під час транспортування особовий склад BCSD почав нам заважати, наказувати зупинитись і т.п. На відкаті чітко чутно дискорд людини, що віддає попередження про те, щоб люди перестали перешкоджати службовій діяльності Бюро, але люди проігнорували, тим паче вирішили протаранити автівку в котрій перевозився Юрій Кротов, колона була вимушена зупинитсь, після ігнорування попереджень - співробтником FIB (Head DI) Kael Balford було прийнято рішення прострілити 2 колеса, щоб люди не могли продовжувати рух, і тут почалось... В сторону співробітників FIB було застосовано вогнепальну зброю і нас всіх було вбито.

Прошу звернути увагу на те, що мій особовий склад (FIB) навіть не діставав зброю до самого останнього моменту для протидії.
P.S. На кінці відкату я дозволив собі грубо виразитись в сторону Лідера фракції BCSD, прошу не сприймати це на особистий рахунок та зрозуміти весь контекст та сюр ситуації.
Підготовка протягом декількох днів, планування та підбір гарного моменту для проведення - просто зруйнувалось на 2 хвилини.
Доказ порушення з боку іншого гравця
https://youtu.be/3a2_WtvVjKY (Таймкод 4:15)
Дата та таймкод порушення
12.12.2025 20:45
Вся суть описани нижче.

26 Вер 2025
50
Вітаю, я Jack Smitten 26227.
Перебував у машині з лідером FIB.
Надаю відкат з мого боку.
Тайм-код 08:48, коли BCSD відкрили вогонь по FIB.

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю, шановний гравець!

Ваше звернення було розглянуто.

#1923 отримує покарання за порушення:

5.2. “DM” - DeathMatch
Заборонено пряме вбивство / заподіяння шкоди / стрілянина по гравцю або транспортному засобу,
у якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.

Покарання: WARN та HARDBAN 15 днів.

#19924 отримує покарання за порушення:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.

5.2.2. "MDM" - Mass DeathMatch - Заборонено масове вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по трьох і більше гравцях без вагомої IC причини.

Покарання: WARN та HARDBAN 20 днів.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі