Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 603 Порушення LSPD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pupesss

Пупка
30 Жов 2025
17
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
1133
Ваш нікнейм
Pupa Crew
Ваш статичний ID
27952
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
DS pupesss
Суть скарги
Виникла наступна ситуація, приїхала в банк переглянути статус депозиту, вийшовши з банку, до мене підійшов співробітник LSPD (static ID 1133), та почав розповідати про те що я не правильно залишила автівку, хоча поки я була в банку, її трохи пихнули, через що можливо вона змінила своє розташування. Після того як він показав мені жетон та попросив паспорт, гравець сказав що авто невірно припарковане, а потім зовсім замовчав. Слів того що я затримана я не почула, через що я сіла в авто до свого бойфренда та ми поїхали по своїм справам.Через певний час мені приходить сповіщення про те що мені видали розшук згідно 5.12 (Втеча особи під час арешту або в процесі процесі процесуальних дій.), хоча арешту та процесуальних дій не було під час спілкування з полісменом. Хотіла б щоб даний гравець отримав покарання за те що видав мені розшук прямо кажучи ні за що.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
11.12.25 21:54
------------------------

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Переглянувши відеофіксацію від гравця #1133, виношу наступний вердикт:

Гравець #1133 діяв відповідно до норм Процесуального кодексу та не допустив порушень Загальних правил серверу.

У свою чергу, Ви порушили пункт 5.1 (NRP) Загальних правил серверу.

Гравець #27952 порушив:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.

Гравець #27952 отримує покарання: Demorgan 90хв

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі