Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Chilly

Козак
13 Гру 2024
4
Нікнейм гравця
Denis Proshaev
Статичний ID гравця
13255
Ваш нікнейм
Chilly_Williams
Ваш статичний ID
1937
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
winner11231 Discord
Суть скарги
Значь їхав собі на угонці побачив мусорів і почав чекати їх виходить так шо у мене на клаві зламалась пружинка на кнопці і вона заїдає я злетів з дороги, почав виїзжати підїхали копи замість того щоб дати спочатку законну вимогу зупинитись вони скинули колеса потім включили гучномовець вважаю це повноцінний ДМ..
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
08.12.2025 21:53, тайм початку порушення 0:24 секунда.
1. Denis Proshaev
2. 13255
3. Chilly Williams
4. 1937
5. winner11231 - Discord
6. Значь їхав собі на угонці побачив мусорів і почав чекати їх виходить так шо у мене на клаві зламалась пружинка на кнопці і вона заїдає я злетів з дороги, почав виїзжати підїхали копи замість того щоб дати спочатку законну вимогу зупинитись вони скинули колеса потім включили гучномовець вважаю це повноцінний ДМ..
7. https://youtu.be/SNtB8HGgFps
8. 08.12.2025 21:53, тайм початку порушення 0:24 секунда.

Denis122

Отаман
10 Лют 2025
158
Шановна адміністрація,на відео,а саме 25 секунда чутно характерний звук(типу б'ють по динаміку).Це я давав вимогу зупинитись,людинка обробила звук,щоб вас обманути.Можу скинути відео з мої сторони де я це говорю в голосовий,перебуваючи на близькій дистанції.

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

#1937 отримує покарання за порушення:
5.1.2. “NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації.
Покарання: Demorgan – 30 хвилин.

Співробітники LSPD декілька разів робили Вам відкіди та подавали чіткі попереджувальні сигнали. Незважаючи на це, саме Ви першими відкрили вогонь по офіцерам. У такій ситуації вони мали повне та законне право застосувати зброю у відповідь, оскільки існувала пряма загроза їхньому життю та здоров’ю.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі