- 12 Чер 2025
- 10
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- Ваш нікнейм
- Manrocy Banderas
- Ваш статичний ID
- 7201
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds: ox1ora
- Суть скарги
- Людина при затриманні (ID #18728) зникла на 10 хвилин (15:33–15:43). О 15:44 з’явилася інша людина (ID #25265) і почала стверджувати, що є докази та що можна продовжувати процесуальні дії. По голосу та фізіономії було видно, що за екраном — та сама особа.
Ця людина спровокувала агентів FIB видати мені розшук, вилучити мої речі та посадити мене за ґрати на 60 хвилин (зі слів цієї особи можу припускати, що всі залучені офіцери — його знайомі). Фактично ж посадили на 45 хвилин. Оскільки моя відеоплівка була частково пошкоджена і збереглася лише частина запису, прошу офіцера (офіцерів), тобто ту особу, що перебувала на двох акаунтах, надати відеодокази (оскільки офіцери зберігають їх певний час). Також прошу адміністрацію пояснити цій особі, що після 10 хвилин зникнення ініціатора затримання і без передачі процесуальних дій — затримання вважається анульованим.
P.S. На моїй демці є доказ саме моменту посадки (основний запис було пошкоджено).
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 08.12.2025 15:50
nrp