Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Manrocy Banderas

Козак
12 Чер 2025
10
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Manrocy Banderas
Ваш статичний ID
7201
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds: ox1ora
Суть скарги
Людина при затриманні (ID #18728) зникла на 10 хвилин (15:33–15:43). О 15:44 з’явилася інша людина (ID #25265) і почала стверджувати, що є докази та що можна продовжувати процесуальні дії. По голосу та фізіономії було видно, що за екраном — та сама особа.
Ця людина спровокувала агентів FIB видати мені розшук, вилучити мої речі та посадити мене за ґрати на 60 хвилин (зі слів цієї особи можу припускати, що всі залучені офіцери — його знайомі). Фактично ж посадили на 45 хвилин. Оскільки моя відеоплівка була частково пошкоджена і збереглася лише частина запису, прошу офіцера (офіцерів), тобто ту особу, що перебувала на двох акаунтах, надати відеодокази (оскільки офіцери зберігають їх певний час). Також прошу адміністрацію пояснити цій особі, що після 10 хвилин зникнення ініціатора затримання і без передачі процесуальних дій — затримання вважається анульованим.
P.S. На моїй демці є доказ саме моменту посадки (основний запис було пошкоджено).
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
08.12.2025 15:50
nrp

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу можу сказати наступне.
Гравець #18728 та гравець #25265 це два різних гравця, а не один і той же! И це не твінк його.
Також на Вашому відкаті немає "10 хвилин зникнення ініціатора затримання і
без передачі процесуальних дій", але бесіду з співробітниками ПД буде проведено на цю тему.

Гравець #25265 отримує покарання:

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP"
Покарання: MUTE 20хв

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі