Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Frost Yakuza

Козак
9 Жов 2024
103
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
15766
Ваш нікнейм
Maksim Stasyk
Ваш статичний ID
17082
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ДС- maksin21
Суть скарги
Почалося з того, що я почав їхати за машиною LSPD. На повороті її занесло (тому що якийсь гравець пробив колесо), і я врізався в неї. Я навіть почав гальмувати — це видно на доказах (Тобто я не хотив). Після ДТП працівник PD просто так відкрив по мені вогонь (по машині). Після цього я поїхав за ним і відкрив по ньому вогонь, бо як це називається?
Після цього працівник PD написав репорт (напевно, або десь поскаржився на мене), і за це адміністратор видає мені варн за:

5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без IC-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди держструктурам. | WARN / Ban 1–14 днів.

Плюс, я не рятував людину, яку він закафав! У правилах сказано: "Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без IC-причини."
Я не навмисно почав його вбивати — я зробив це тому, що він першим відкрив по мені вогонь і пошкодив моє авто!

Тобто, якщо гравець просто так починає по мені стріляти — це не є IC-причиною, щоб я міг відкрити вогонь у відповідь!?

Варн я уже снял премкой. Но ето не логично что админ спекал і не чого не зробив ПД за ДМкар. (Но зато мнее варН))
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
03.12.2025 1:55
-

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю, шановний гравець!

Ваше звернення було розглянуто.

#15766 отримує покарання за порушення:
5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці.

Покарання: WARN

#17082 отримує покарання за порушення:
5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.

Покарання: WARN

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі