Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 562 NRP тайзер + NRP каф + оск + NRD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Abdurakhman Tsikanashvili

Фанат Jägermeister
13 Гру 2024
106
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
18310
Ваш нікнейм
Dzhekki Ampelson
Ваш статичний ID
2217
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
vamp1rerr
Суть скарги
Людина мене кафнула просто нажавши Z X навіть нічого не відіграла,потім посадила мене в авто та ми кудись поїхали по путі як їхали вона мене обізвала цитую "**************************** ти ****************************ьцяна ***********************************",потім ми поїхали на гору людина почала нрдшити,потім коли ми їхали на гору він назвав мене "гамном" потім ми виїхали на гору та людина мене викинула з авто ну я почав тікати коли я тікав людина просто дістала тайзер та стрільнула в мене і взяла під ручку знову ж таки не відігравши просто натиснула X потім привязала мене біля кустика та уїхала
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
0:08 нрп каф та саджання в авто 0:27 обізвав 1:54 почала нрдшити 3:26 вдарила тайзером 3:31 підбіжала та взяла під ручку 4:01 привязала до кустів
Людина мене кафнула просто нажавши Z X навіть нічого не відіграла,потім посадила мене в авто та ми кудись поїхали по путі як їхали вона мене обізвала цитую "**************************** ти ****************************ьцяна ***********************************",потім ми поїхали на гору людина почала нрдшити,потім коли ми їхали на гору він назвав мене "гамном" потім ми виїхали на гору та людина мене викинула з авто ну я почав тікати коли я тікав людина просто дістала тайзер та стрільнула в мене і взяла під ручку знову ж таки не відігравши просто натиснула X потім привязала мене біля кустика та уїхала

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю шановний гравець.

Переношу вашу скаргу в відповідний розділ

На розгляді

Adolf

Family
Головний Куратор
26 Кві 2025
253
Вітаю !
Розглянувши ваше звернення , виношу наступний вердикт :

Гравець [18310] отримує покарання згідно порушень правил :
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 90
5.1.2. “NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації. | Demorgan 15
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравцяM, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 60

Також хочу додати що данний гравець занесений у Загальний Чорний Список Гос.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі