- 11 Лют 2025
- 61
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Лідер фібов Ліквід
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:1038
- Ваш нікнейм:Maximka Yuvelir
- Ваш статичний (незмінний) ID:13696
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):maksumka00
- Суть скарги:Я подав офіційну заявку на відновлення у попередньому рангі, яку затвердив заступник директора Максим Касто. Він надав мені чітку інструкцію як повернути ранг звернутися з цим питанням безпосередньо до Лідера. Виконавши цю вимогу, я вийшов на зв'язок з Лідером приблизно о 16:00. У ході розмови Лідер запропонував присвоїти мені лише 5-й ранг (або інший, нижчий за мій колишній). Я ввічливо, але рішуче відхилив цю пропозицію, пояснивши, що моєю метою є саме повернення статусу, який я мав до розформування фракції. Лідер почав задавати питання щодо моєї кваліфікації, на які я на той момент не зміг надати відповідь. Після цього, не присвоївши мені навіть запропонованого низького рангу та не залишивши жодних подальших інструкцій, він припинив діалог і пішов у приватну бесіду. Того ж вечора стався інцидент із затриманням моїх знайомих співробітниками BCSD. Після завершення процесуальних дій Лідер ФІБ, супроводжуючи одного з затриманих (мого друга, співробітника ФІБ), почав відкрито погрожувати мені та моїй сім'ї, стверджуючи, що ми "злетимо" через нібито вчинені нами дії. Спробувавши звести конфлікт, я змінив тему та запитав, як я можу виконувати будь-яку роботу без офіційного статусу. У відповідь Лідер перейшов на особисті образи та знущання, дозволивши собі недоречні коментарі щодо моєї особи. Єдиною моєю різкою, але вимушеною реакцією на його пряму агресію стала фраза «тіряйся». Важливо підкреслити, що мої слова були виключно реакцією на невиправдані погрози та непрофесійну поведінку, а не неспровокованою неповагою. Саме після цього Лідер остаточно відмовив у відновленні мого рангу, формально посилаючись на мою поведінку, яка, по суті, була спробою захиститися від його свавілля.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
- Дата та таймкод порушення:не нада