Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 505 FIB | Non-RP + допомога в LeaveRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nina_Venom

Козак
24 Бер 2025
6
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: не знаю
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 885
  3. Ваш нікнейм: Nina Venom
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 15463
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds > beerbread
  6. Суть скарги: під час захисту затриманого 23862 (не завжди видно тому що стояла через стіл, видно на 4:41) (я адвокат) працівник ФІБ 885 допоміг затриманому вийти в той момент коли я підняла планшет. Зупинився поряд (затримана була в наручниках, тому одразу потрапила б в тюрму за вихід в них) та зняв, вона одразу вийшла, що очевидно. На питання працівник відповідав що не знає. Non-RP тут полягає в загальній поведінці і оффтоп розмовах поряд із затриманою (як я зрозуміла, вони з однієї сімї)
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/bN4ECG9T8ME (увесь процес без першої частини де питаю суть виклику і питаю затриману)
  8. Дата та таймкод порушення: 22.10.2025, 4:56 - 5:07 (ліва частина екрану)

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю

Згідно з наданими матеріалами, співробітник FIB зняв наручники із затриманого, чим фактично допоміг йому ухилитися від подальшого RP-процесу, що є грубим порушенням правил RolePlay.

Гравець #885 отримує - WARN
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі