Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 498 | Неналежне використання функціоналу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Helga

Козак
13 Жов 2025
6
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 20112
  3. Ваш нікнейм: Helga Black
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 1307
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності Discord helgaaak
  6. Суть скарги: почалось з того, що я випадково "вбила" свого "рп чоловіка" якого зразу підняла адреналіном, після чого отримала 1 зірку (в логах звічно це буде видно), потім коли пройшло більше 30 хв я весь цей час працювала на СТО, в моменті відійшла та чую що мене кличуть і відгукнулась, це був поліцейський який прийшов по "орієнтуванні з планшета" та кафнув мене, та не просто кафнув, а оновив мені з 1 зірки на 5, тим самим посадив мене на 75 хв. Інші співробітники повідомили, що це порушення правим сервера і він не мав права таке робити та є покарання за таку дію від 3 до 7 днів.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): момент змінення зірок https://www.youtube.com/watch?v=bYEKPoHTxyg
  8. Дата та таймкод порушення: -

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Гравець 20112 отримує покарання згідно правил серверу :

1.42. Заборонено навмисне зловживання функціоналом державних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3
  • додавання зірок за функціональний розшук (якщо гравець спочатку мав 3 зірки, які з часом зникли, і залишилася 1 зірка, то заборонено додавати ще 2 зірки або перевидавати розшук — покарання необхідно застосовувати як за 1 зірку);
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі