Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleg_Korchinskyi

Новий гравець
9 Гру 2024
1
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомо
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 1523
  3. Ваш нікнейм:Oleg_Korchinskyi
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:4205
  5. Суть скарги:Я вихожу з авто, і йду з автоматом до LSPD. А потім людина якась говоре - "Ого , а чому у вас людина з автоматом тут бігає". Я говорю - "У мене є ліцензія". Мене зве коп і говоре шо ви тут бігаєте , я вам даю попередження. Говорю зразу він мені сказав не ходити по LSPD , а не перед LSPD. Я підбіг до ступеньок і та людина яка говорила те що чого у вас ходять зі зброєю , побіг жалуваться копам. А мене потім відразу пов*язали без відігровки. І не надав адвоката. А і ще й лишніх статтей дав...
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/hTG1O5-m4Ow
  7. Дата та таймкод порушення:07.01.25
    Таймкоди:
    00:01: біжу в лспд
    00:11 людина говоре чого у вас бігає зі зброєю
    00:14 говорю те що у мене є ліцензія
    00:39 1 попередження
    2:16 побіг до копа
    2:46 затримав без відігровочки
    4:01 говоре шо не знає ельфійської ( на майбуться потрібно )
    7:03 послабив кайданки , але меню не нажималось чомусь
    8:25 якась невідома стаття, я його нічим не образив. Я привів приклад.
    9:30 альшеф???? Я олег , вын не вміє читати...
    9:58 Не мені , я маю права
    10:40 уже не знаю який раз запитав чи бажаю адвоката , та сказав що тільки що запитав, але він ні-чо-го не говорив і не питав.
    14:58 я попросив док ва від копа
    20:33 дав 2 статті але дав 3 звезди

Останнє редагування:

Mateo Martinez

Козак
12 Гру 2024
45
Вітаю Вас шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу можу сказати наступне:

Гравень: #1523 отримає покарання у вигляді warn. 5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban / HardBan 3-30 днів.

Гравець: #4142 отримає покарання у вигляді mute на 10 хвилин. 5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.

Гравець: #11003 отримає покарання у вигляді warn та mute на 15хвилин. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 30-120 хвилин / WARN.
5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.
4.16. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Mute 15-30 хвилин.

Гравець: #4205 отримає jail на 60хвилин. 5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.

Розглянуто, зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі