Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 470 | pg+nrp cuff+razgovor v noke

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

A. Trigger

Коли робили селфі,а мімо пройшлись красіві пацики
7 Вер 2025
82
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:-
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:1202
  3. Ваш нікнейм:Taras Tornado
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:24101
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):ds alabai.i.
  6. Суть скарги:v teme
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/mVJuLKiOZqw
  8. Дата та таймкод порушення:
  9. pg - 0:06
  10. nrp cuff - 1:58
  11. razgovor v noke - 2:05

A. Trigger

Коли робили селфі,а мімо пройшлись красіві пацики
7 Вер 2025
82
і є одне побажання
я хочу щоб мою скаргу перевіряв адольф, а не громов/а які дають мінімалку госці))
“NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
"PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.

Adolf

Family
Головний Куратор
26 Кві 2025
253
Вітаю, уважно передивився ваше відео, і прийшов до висновку що, PG я не побачив у цій ситуації. Також ви порушули правила серверу, тому прийшов до висновку.

Гравець [24101] отримує покарання згідно правил серверу :
5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 60

Гравець [1202] отримує покарання згідно правил серверу :
4.15. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 15
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Ban 3

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі