- 23 Бер 2025
- 143
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Maks Belfort, Kenji Ganja
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 19951, 5630
- Ваш нікнейм: Dominic Sage
- Ваш статичний (незмінний) ID: 16137
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): raigeki5272
- Суть скарги: Kenji Ganja - перебуваючи в гос фракції знов робить крайм дії, адміністрації та керівництво фракції закриває на це очі. Його мали вже 2 рази звільнити, але він чогось лишається в ФІБ. Постійно провокує конфлікти та систематично порушує всі можливі правила, але постійно отримує мінімальний термін покарань. Претензія - DM + NRP (Клікабельно) , DB ( Клікабельно ), OSROD (Клікабельно ). Також у підтвердження своїх слів скидаю свіжі скарги на цю особу. 1 - скарга ( не отримав покарання ), 2 скарга ( Варн дм зз ) , 3 скарга ( отримав тільки 90 хв за дм та нрп)
Maks Belfort - DM ZZ ( Клікабельно )
Я спеціально не обрізав усі відкати, так як повністю визнаю, що я також порушив правила сервера і хочу, щоб адміністрація бачила, що я готовий нести покарання за свої вчинки. За весь час своєї гри, я отримав лише 1 покарання, тому що завжди сумлінно дотримувався усіх правил проекту. Переважна більшість людей як ГОС так і КРАЙМ знає мене як спокійну, адекватну та врівноважену людину. Я визнаю, що багаторазово ображав гравця 19951, так як були постійні провокації з його боку, як вчинками так і словами. Також можливо з мого боку було NRP, але це на розсуд адміністрації. Згоден з будь яким покаранням, але наполягаю на максимально серйозному покаранні стосовно Kenji Ganja 19951, таким людям не місце на сервері - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Є клікабельні посилання по кожному порушенню. Тут прикріпляю повні записи без таймкодів. 1 - запис, 2 - запис , 3 запис
- Дата та таймкод порушення: 10.09.2025 дата. Час 06:07 - 06:26