Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 446 NonRP LSPD (евакуатор)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

John_Wick

Козак
15 Гру 2024
66
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: -
  3. Ваш нікнейм: John Wick
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 2833
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): by_owned
  6. Суть скарги: Скарга заключається в тому що працівники LSPD евакуюють можливо спеціально дороге авто на штраф майданчик і не кидають звіти. Уточнення скарги: Коли моє авто стояла по правилам на парковці, його евакуював працівник LSPD.(Зрозуміло по штраф майданчику). На скільки я точно був впевнений бо знаю де залишав авто, я поїхав до керівництва LSPD. Щоб поцікавитись на кого подавати скаргу в Прокуратуру. На що працівник заявив що звітів за годину часу про евакуацію ніхто не кидав (докази на відео). Люди не ведуть звітності про евакуацію авто. Но інші гравці мають платити за це 600-950к що не є нормальним. Можете якось посприяти цьому свавіллю від данної організації?
    Наскільки це порушення з сторони LSPD що без звіту таке роблять можете забрати авто з штраф стоянки або зробити компенсацію суми в 950 000.
    Screenshot_33.png

Нажаль так довго подавав скаргу тому що приходилось відновлювати відео. Так як откат поламався.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/aFxwANPO6G4
  8. Дата та таймкод порушення: таймкод. 31.08.2025

Mariia Gromova

Активний гравець
7 Лис 2024
563
Вітаю !

Гравець отримує покарання згідно порушень правил державних організацій :
8.3. Правила використання евакуатора та евакуації автомобілів: | WARN

Для отримання компенсації зверніться з позовом до суду першої інстанції.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі