- 12 Гру 2024
- 23
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:1103 , 13922
- Ваш нікнейм:Mob Nord
- Ваш статичний (незмінний) ID:1808
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):destroyerevillkolya
- Суть скарги:їду по дорозі , бачу знайомий нік трохи призупинився, ні слова не сказав можна побачити на відео що я не узаю мікро , ці дві особи, починають просто по мені стріляти , це вже відбувається не вперше я не форумний герой але як цих розумників начити я вже не знаю , постійно порушення правил , хто що хоче той і робить , потім знайомий підняв нас , їду по дорозі бачу знову їх, кажу що ви витворяєте, ті знову без ніяких слів там типу покиньте місце процесуальних дій чи щось типу того просто дмлять, а потім кафають кажу за шо той пичинає мичати , потім через те що я на аренці стрілявся там даються зірочки, чел мене садить по максимуму , не зрозуміло за що , по суті люди використовують функціонал у свою сторону , повторююсь що хочуть то і роблять.Чому на аренці дають зірочки?це ж не нормально , через це я маю просто афкашити ні за що.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/numPUGk6ihY ,
- Дата та таймкод порушення:17.072025 0.8 секунда