- 15 Гру 2024
- 161
1.Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
2.Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #9297,#10841,#9297
3.Ваш нікнейм: Thomas Angelo
4.Ваш статичний (незмінний) ID: #6377
5.Суть скарги: Затримав гравця #9297 почали проводити затримання та процесуфльні дії, потім мождиво по Дііскорду він набрав свого друга #10841 який прийшов до кпз після чтого просто вбив затриманого громадянина що б він уникнув арешту та потрапив у лікарню, я його поранив після чого підняли його адреналіном почали проводити процесуальні дії, після чого прийшов ще один друг #9297 та почав ДМити мене та адвоката, та ще вбив свого кента що б він потрапив у лікарню. Я вважаю що таким НОНрпшникам не місце на сервері. Хочу хо б адміністрація видала максимальне покарання цим клоунам.
6.Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Відео 1.
youtu.be
Відео 2.
youtu.be
7.Дата та таймкод порушення: Відео 1. 6:46 момент коли громадянин #10841 вбиваэ громадянина #9297 Відео 2. момент 5:54 забігає громадянин #9297 та вбиває громадянина #10841 05.01.2025
2.Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #9297,#10841,#9297
3.Ваш нікнейм: Thomas Angelo
4.Ваш статичний (незмінний) ID: #6377
5.Суть скарги: Затримав гравця #9297 почали проводити затримання та процесуфльні дії, потім мождиво по Дііскорду він набрав свого друга #10841 який прийшов до кпз після чтого просто вбив затриманого громадянина що б він уникнув арешту та потрапив у лікарню, я його поранив після чого підняли його адреналіном почали проводити процесуальні дії, після чого прийшов ще один друг #9297 та почав ДМити мене та адвоката, та ще вбив свого кента що б він потрапив у лікарню. Я вважаю що таким НОНрпшникам не місце на сервері. Хочу хо б адміністрація видала максимальне покарання цим клоунам.
6.Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Відео 1.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Останнє редагування: