Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 338 | Нон рп пограбування + дм + дб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Thomas_Angelo

Отаман
15 Гру 2024
160
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #1062 #1467 #2922 #4546 #544
  3. Ваш нікнейм: Thomas Angelo
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 6377
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги: Мой колега увидел что люди кошмарят полицейский и решыл заступиться за них выпустив обойму в сторону обидчиков, после чего они на 4-х машынах погнались за нами, потом когда мы загрузили банкоматы они сказали что это ограбление, я увидел что ограбление происходит не по правилам так как люди были без фракцыонной формы и без фракцыонных машын и я проигнорировал и поехал дальше, Пг в тот момент не считалось потому что нас в машыне было 3 человека, после эти люди начали гнаться за нами и ДБшть и пытаться убить, ну я как мастер водитель не дал им убить моих колег, прошу администрацыю разсмотреть эту жалобу. Откат будет поделен на 2 части так как у меня и у моего друга записались разыне моменты и что б администрацыя поняла ситуацыю было принято решение поделить откаты на 2 части. Хочу подметить что Thomas Angelo и David Reshala пошли на путь искупления своих грехов и боряться за справедливость на сервере так как мы имеем не очень хорошую репутацыю на сервере и хотим исправиться в лучшую сторону)
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Часть 1 - https://youtu.be/kg1hf4Lk7vU?si=_wtf4cqOTWaq3IBa Часть 2 - https://youtu.be/JrJJRezi5YI
  8. Дата та таймкод порушення: 19.04.2025 Все события происходят сразу

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, Шановний Гравець.
переношу в відповідний розділ

[На розгляді]

Francesco Leone

Отаман
6 Гру 2024
474
Вітаю. Адміністратор Vitaliy Freak, розглянувши вашу скаргу виносить наступний вердикт:

Щодо першого відео: це не є вашим особистим доказом, тому ми не можемо його прийняти до розгляду.
Щодо другого відео: відсутні таймкоди, тим самим скарга не підлягає розгляду.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі