Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dante Soprano

Козак
13 Лют 2025
70
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #18716, #424
  3. Ваш нікнейм: Dante Soprano
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 13510
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги: Стояв нікого не чіпав, попросив в таблєточніка пігулку, а замість цього він почав оскати мамок. Потім прийшов його друг ФЬОДОР та став робити те саме.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=QrjBsBV-ZjQ
  8. Дата та таймкод порушення: 02.07.2025

Oleksii Bezsonov

Шампур занят
9 Жов 2024
321
Шановний гравець!

Просимо Вас надати повний відеозапис ситуації без монтажу та склеювання кадрів.

У Вас є 24 години для надання відповідного доказу. У разі відсутності або невідповідності відео вимогам — скарга буде залишена без розгляду.

dolbidolbi228

Козак
5 Чер 2025
22
Шановний гравець!

У Вас є 24 години для надання відповідного доказу. У разі відсутності або невідповідності відео вимогам — скарга буде залишена без розгляду.
Дуже добре сповіщення, люди стояли провокували приблизно 40-60хвилин, через те що на передодні, я відкинув їх друга вапном за порушення правил серверу. В мене є відкати з їх провокаціями, аморальне використання анімок і тд. І тп. Якщо треба буде надам, розбиратися в ситуації в корні будь ласка.
Як мінімум через те що люди прийшли і провокували мене майже годину, по не ІС причині. А захищали друга який отримав варе

dolbidolbi228

Козак
5 Чер 2025
22
Дуже добре сповіщення, люди стояли провокували приблизно 40-60хвилин, через те що на передодні, я відкинув їх друга вапном за порушення правил серверу. В мене є відкати з їх провокаціями, аморальне використання анімок і тд. І тп. Якщо треба буде надам, розбиратися в ситуації в корні будь ласка.
Як мінімум через те що люди прийшли і провокували мене майже годину, по не ІС причині. А захищали друга який отримав варе
Ну і в принципі , перевірте по даті та часу, в цей же момент який вони заливають, як те що я там когось оскав, вони отримали Мут від азазело

Dante Soprano

Козак
13 Лют 2025
70
Шановний гравець!

Прошу

dolbidolbi228

Козак
5 Чер 2025
22
3 минути це не повний відкат, це 1/20 від всієї ситуації. Ситуація відбувалась від 40 до 60 хвилин

dolbidolbi228

Козак
5 Чер 2025
22
І це їх друга ходка, цей відкат який вони залили, це вони приїхали другий раз. Вони там до цього тусувались

dolbidolbi228

Козак
5 Чер 2025
22
Прошу
До цього писав, тепер подивився откат, це взагалі не повна ситуація. Це можна зрозуміти по їх фразам, типу пускай напише реферат, це фраза яку вони повторювали хвилин 30 до цього, і точно так же оскали в мою сторону. Зараз заливають, по факту херню. Щоб мене злити.
1. Тіпа приїхали за те що я їх кента откинув варном
2. Це порушення бо ситуація не ІС, заважали мені працювати, тобто заважали РП ООС. Моментами, і казали як мене в житті роз**уть
3. Заливають откат на 3 хвилин який взагалі нічого не показує.
4. Повна ситуація була хвилин 40-60
5. Не показують порушення зі своєї сторони
6. Не показують аморальне використання анімок.
Прошу розібратись в корні ситуації, а не те що ці тупи показують

dolbidolbi228

Козак
5 Чер 2025
22
Ну і ще прошу звернути увагу на те що тіпа тупо приїхали провокувати не вперше, а це корінь ситуації

Sun Run

Мл.Адміністратор
17 Січ 2025
194
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #18716
4.7.
Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у будь-якому вигляді. | Ban 50 днів
4.6. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 120 хвилин

Гравець #424
4.7.
Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у будь-якому вигляді. | Ban 50 днів

Гравець #13510
5.19.
Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 45 хвилин

Гравець #3219
5.19.
Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 45 хвилин
4.6. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 120 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі